Personvernerklæring

Sist oppdatert: 06.06.2018

"Nettstedet" viser til hele nettstedet visitvestfold.com. "Vi" viser til Visit Vestfold.

Nettstedet bruker loggfiler. Disse innhenter informasjon som IP-adresser, nettlesertype, henvisningsside, ISP, tidspunkt m.m. Disse dataene kan ikke knyttes til deg som person.

Nettstedet bruker informasjonskapsler, også kalt cookies. Les mer om bruk av cookies.

 

Personvernpolicy

Hvilke personopplysninger Visit Vestfold kan innhente, behandle og lagre, er bestemt av Personopplysningsloven (lovdata.no). Dette gjelder hele bedriftens virke, inkludert nettstedet.

Personopplysningsloven fastslår at vi skal informere om hvordan personopplysninger vi mottar, blir brukt. Vi behandler personopplysninger i henhold til kapittel II, § 8 i Personopplysningsloven.

 

Behandlingsansvarlig

Hovedansvarlig for behandling av personopplysningene er Visit Vestfold, orgnr. 958 810 415.


Opplysninger som behandles og formål med behandlingen

På nettstedet samler vi inn personopplysninger gjennom ulike skjemaer som den besøkende kan fylle ut, for eksempel melde inn et arrangement, delta i en konkurranse eller fylle ut kontaktskjema. Da spør vi gjerne om opplysninger som vi trenger for å kunne svare opp forespørselen/eller ta kontakt med personen. Det er frivillig for den besøkende på nettstedet å registrere personopplysninger i våre skjemaer.

 

Lagring og utlevering av opplysninger

Personopplysninger som registreres i skjemaer på våre nettsteder, er ikke tilgjengelige for andre besøkende på nettstedet. Opplysningene deles ikke med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å levere tjenesten som er bestilt eller dersom du gitt samtykke til dette ved utfylling av skjemaet. Visit Vestfold selger ikke dine personopplysninger til andre.

Opplysninger registrert i skjemaer på www.visitvestfold.com, lagres hos Visit Vestfold og brukes ikke til annet enn det skjemaet gjelder. Opplysningene deles ikke med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å levere tjenesten som er bestilt eller dersom du gitt samtykke til dette ved utfylling av skjemaet.

Opplysninger registrert i forbindelse med bransje arrangementer lagres i Google Docs. De brukes ikke til annet enn det arrangementet gjelder. Opplysningene deles ikke med tredjepart ut over dette, med mindre du har gitt samtykke til dette ved utfylling av skjemaet.

 

Søk på nettstedet

Søkeord som brukerne søker etter på nettstedet, samles inn og lagres i Google Analytics samt i søkeverktøyet som driftes av Inmeta. Formålet med lagringen er å kunne bruke data om hva det søkes på, til å tilpasse innholdet på sidene og gjøre søkefunksjonen bedre. Søkeordene kan ikke kobles til andre opplysninger om brukeren som har gjort søket.

 

Innsyn, retting eller sletting av personopplysninger

Har du spørsmål som gjelder innsyn, retting eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med info@visitvestfold.com.

På grunn av backup i systemene kan data bli liggende i backup i 60 dager etter sletting.

 

SSL-kryptering

Våre nettsider er sikret med SSL-sertifikat, det vil si at sidene er kryptert. Dette vises ved at sidene har https-adresse, og du kan kontrollere det ved å klikke på hengelåsikonet som vises ved siden av sidens adresse i nettleseren din.

 

Facebook login

På en del sider kan du også skrive kommentarer via et Facebook-kommentarfelt. Disse kommentarene kobles til din Facebook-profil, som vises med profilbilde og navn, samt yrke/arbeidsplass (dersom du velger å skrive noe i Facebook-kommentarfeltet). Din kommentar og nevnte info fra din profil vises på siden der du har skrevet den, til alle besøkende på siden. Denne informasjonen er Facebooks eiendom og lagres ikke hos Visit Vestfold. Visit Vestfold bruker ikke dine kommentarer eller din profilinformasjon ut over at de vises i kommentarfeltet på siden.

Hvis du er logget inn på din Facebook-konto, kan du også "like" sider på nettstedet. Dersom du har likt en side på visitvestfold.com, kan dine Facebook-venner se at du på den aktuelle siden at du har likt den. For andre brukere som ikke er Facebook-venner, vises bare antallet som har klikket "liker".

I disse tilfellene er det Facebooks personvernerklæring som gjelder. Se Facebooks personvernerklæring på facebook.com.

 

Bestillingsknapper og eksterne lenker

På enkelte sider på nettstedet finnes det bestillingsknapper som leder til andre nettsteder, for eksempel kjøpsknapp i arrangementskalender eller i presentasjonen av et hotell, eller bordbestilling på en restaurant.

Dersom lenken leder til et annet nettsted enn visitvestfold.com, er Visit Vestfold ikke behandlingsansvarlig for personopplysninger på den eksterne siden. Da er det det eksterne nettstedets personvernerklæring som gjelder.

 

Innbygde elementer fra eksterne nettsteder

Flere steder på nettstedet er det integrert innhold fra eksterne nettsteder, som Tripadvisor, Facebook, Twitter, Youtube, Google Docs, Flickr og Instagram, i form av widgets eller andre innbygde elementer. Disse elementene legger igjen cookies i din nettleser, som de bruker til statistikk og markedsføring (se informasjon om cookies). Visit Vestfold lagrer ikke informasjon om din bruk av disse elementene, det blir bare samlet inn og lagret av den eksterne aktøren (Tripadvisor, Facebook, Twitter, Youtube, Flickr, Instagram e.l.).

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer

Lukk